Plan, elevation and sections through the sales area storage cabinet and transparency display, restaurant entrance bar and first aid room counter, as part of conversion of Officers Mess to Visitors Centre

Date:
1976
Location:
Dover Castle, Visitors Centre, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Officers Mess, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV1282
Type:
Measured Drawing
Placeholder image

Image not available

Not what you're looking for? Try a new search

Description

Phase two. Undated drawing. Near duplicate of MP/DOV1281.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/041 Proposal drawings to convert the Officers' Mess to a Visitors' Centre, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

© Crown Copyright. Historic England Archive

People & Organisations

Creator of Archive: Spence And Webster Architects

Customer: Department Of The Environment

Keywords

Victorian Officers Mess, Visitors Centre (Leisure)