Longitudinal section through the site of the planned canteen and recreation rooms showing the proposed line of the road at the back of the buildings and the levels of the areas to the front and back

Date:
1 Feb 1868
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0188
Type:
Measured Drawing

Image not available

Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

The plan also shows the position of the toilets and buildings. The different lines are labelled and the proposed foundations and some other lines are dashed. The plan was signed by four officers between February 1868 and 11th Apr 1868 and is number thirteen of the original job.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Victorian Recreational Hall, Victorian Toilet, Victorian Road, Victorian Canteen