Annotated front elevation of the planned canteen and recreation block with sketches of stonework details above. The locations of detailed plans elsewhere in the set are also indicated

Date:
30 Sep 1867
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0150
Type:
Measured Drawing
Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

Some of the measurements and the sketches were added to the plan in pencil. The plan was signed by four officers between 30th September 1867 and 21st March 1868. It was originally number three of the job.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Victorian Recreational Hall, Victorian Canteen