Copy of a drawing of the front elevation of the planned canteen and recreation block with some measurements and later annotations. In one corner a photograph of the finished block has been attached

Date:
24 Sep 1867
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0153
Type:
Measured Drawing
Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

The drawing is a design drawing with water colour shading and some measurements, like others in this job it was signed off by three officers between 24th September 1867 and 14th March 1868. After construction a note was added indicating a window that differs from this plan and the locations of three detailed plans. In the top left corner has been stuck an exterior photograph of the block after construction. It is undated but presumably dates to soon after construction. It is number three of the original job and is a finer lined and shaded version of MP/DOV0150.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Victorian Recreational Hall, Victorian Canteen