Hand-tinted elevation, plan and section of the door to the principal stairs in the planned canteen and recreation block with an elevation of a date stone and a section through the wall at the position of this stone

Date:
28 Nov 1867
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0175
Type:
Measured Drawing
Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

The plan includes some measurements and annotations, but these are not comprehensive. The drawings are all drawn to the scale 1" to 1ft. The plan was signed by three officers between the 28th November 1867 and 14th March 1868. It is number nine of the original job and is similar to MP/DOV0173.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Doorway, Victorian Recreational Hall, Victorian Date Stone, Victorian Canteen