Copy of a hand-tinted plan, section and elevation of the window for the stairs in the planned canteen and recreation block

Date:
2 Dec 1867
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0180
Type:
Measured Drawing
Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

To the right of the drawings is a larger scale elevation sketched in pencil but not completed. The plan was signed by three officers between the 2nd December 1867 and 14th March 1868. It is number ten of the original job and is similar to MP/DOV0177.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Traceried Head Window, Victorian Recreational Hall, Victorian Canteen