Hand-tinted plan, section and elevation of a large window for the reading room in the planned canteen and recreation block

Date:
10 Dec 1867
Location:
Dover Castle, Canteen And Recreation Rooms, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV0181
Type:
Measured Drawing
Request a copy
Not what you're looking for? Try a new search

Description

There are a few measurements and later pencil notes of materials to be used but these are not comprehensive. The tinting also indicates areas made of different materials. The plan was signed by four officers between the 10th December 1867 and 16th April 1868. It is number eleven of the original job.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/004 Plans, sections and elevations of the Canteen and Recreation Rooms, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

Copyright Crown copyright

People & Organisations

Creator of Archive: Royal Engineers

Keywords

Traceried Head Window, Victorian Canteen