Copy of a plan and sections of the upper store and hoisting bay of the NAAFI block showing proposed new floor slabs with a staircase and other alterations sketched on in pen and a note explaining the need for changes to the plan

Date:
21 Oct 1974
Location:
Dover Castle, Naafi Building, Dover, Kent
Show all locations
Dover Castle, Works Depot, Dover, Kent
Dover Castle, Regimental Institute, Dover, Kent
Reference:
MP/DOV1052
Type:
Measured Drawing
Not what you're looking for? Try a new search

Description

The floor plan is at 1:50 and the sections at 1:20. The date given is that of the base plan as the alterations are undated. The notes in a different hand and suggest the changes are for health and safety reasons. The plan was copied from MP/DOV1053 as the slight errors and redrawn sections can be seen but not all of the title bar was copied across. This suggests the plan was made before these sections were written or from another copy as they were copied onto this plan, not written. The works are part of the conversion to a Works Depot.

Content

This is part of the Job: PF/DOV/033 Conversion of the N.A.A.F.I Block to a Works Depot, Dover Castle; within the Volume: PF/DOV Dover Castle, Kent; within the Series: EHC01/022 English Heritage Plans and Measured Drawings; within the Collection: EHC01 English Heritage(EH):Archive

Rights

© Crown Copyright. Historic England Archive

People & Organisations

Creator of Archive: Department Of The Environment

Keywords

Storeroom, Victorian Regimental Institute